Recept

Rode Bieten Smoothiebowl

Rode bieten Smoothiebowl

Smoothies zijn altijd een lekker begin van de dag. Zo ook een heerlijke smoothiebowl. Vaak doen we alleen wat vruchten in onze smoothies of maken wij een lekkere groene smoothie met groentes als spinazie, boerenkool en avocado. Nu besloten wij een andere groente in een smoothie te verwerken, namelijk rode biet. Hier maakten wij vervolgens een overheerlijke rode bieten smoothiebowl mee. Naast rode biet vind je ook spinazie, avocado, frambozen en blauwe bessen in deze smoothie. We hebben hem weer mooi versierd waardoor je dag al goed begint met een vrolijk, mooi en heerlijk ontbijtje.

Bereiding van de Rode Bieten Smoothiebowl

Voor dit recept kun je het beste voorgekookte bieten gebruiken.

Snijd als eerste de rode bieten in stukjes. Snijd dan de avocado door het midden. Verwijder van 1 helft de schil en snijd deze dan vervolgens ook in stukjes. Pak de blender en doe hier de rode bieten, blauwe bessen, frambozen, avocado en amandelmelk in. Blend alles tot een gladde smoothie. Dit kan eventjes duren omdat de bessen bevroren zijn. Als alles glad is, voeg je de kaneel, spinazie en hennepzaad en mix je alles nogmaals.

Schenk dan de smoothie in een kommetje en versier deze met plakjes kiwi, wat verse frambozen en blauwe bessen en eventueel nog wat extra hennepzaad.

Geniet van dit heerlijke ontbijtje!

Rode bieten Smoothiebowl

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: OntbijtSmoothies

Laat gerust een reactie achter