Recept

Roerei met Geitenkaas en Geroosterde Tomaatjes

Roerei met Geitenkaas
Roerei met Geitenkaas en Geroosterde Tomaatjes

Hou jij net als ons ook zo van een eitje tijdens de lunch? Wij eten het regelmatig en houden van variatie. Vaak een lekker spiegeleitje met kruiden en kaas of een zachtgekookt eitje. Het meest lekker vinden wij eigenlijk een gepocheerd eitje of een fluweelzacht roerei. Soms pakken we dan ook uit, zoals deze keer, en maken we er een top gerechtje van. Heerlijke roerei met geitenkaas en geroosterde tomaatjes is onze laatste verwennerij. Lekker romig, goed op smaak en die tomaatjes geven extra smaak en frisheid. Het is makkelijk en onwijs lekker. Zeker met een stukje toast en nu kun jij het ook maken! Geniet er van.

Bereiding van de Roerei met Geitenkaas

Zet een steel pannetje op het vuur en verwarm hier een beetje boter in. Zet het vuur op middenstand en voeg dan één voor één een opengetikt ei toe. Zodra de eieren in de pan zitten begin je gelijk te roeren. Zodat er brokjes ei ontstaan.

Vervolgens voeg je de stukjes zachte geitenkaas toe en roer je het goed door de eieren. Voeg ook de melk, peper en zout toe. Meng alles goed zodat het roerei lekker romig wordt. Zet dan het vuur op een laag pitje.

Ondertussen zet je een koekenpan op het vuur en verhit je hier een beetje boter in. Voeg dan de cherry tomaatjes toe en rooster deze in de pan 5 minuten lang op middelhoog vuur.

Schep dan als eerste de roerei op je bordje, verdeel dan de tomaatjes hier over en als laatste wat verse peterselie.

Eet Smakelijk

Roerei met Geitenkaas
Roerei met Geitenkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Lunch

Laat gerust een reactie achter