Recept

Romige pasta met zongedroogde tomaten en spinazie

Romige pasta met zongedroogde tomaten

Deze romige pasta met zongedroogde tomaten en spinazie zit boordevol vitamines en staat binnen een half uur op tafel! Wij zijn gek op dit soort maaltijden. Vooral door de weeks na een druk werkdag of een drukke dag met de kinderen, is een eenpansgerecht zoals deze ideaal. Het zorgt voor een voedzame maaltijd en bovendien zorgt het voor weinig afwas. Ideaal en lekker, wat wil je nog meer!

Bereiding van Romige pasta met zongedroogde tomaten en spinazie

We beginnen met het snijden van alle ingrediënten. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de zongedroogde tomaten in reepjes.

Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de sjalotten. Na een paar minuten voegen wij de knoflook toe. Kruid de sjalotten en knoflook met de oregano en de chilivlokken en bak deze kruiden kort mee. Voeg vervolgens de pasta toe en de groentebouillon. Zet de deksel op de pan en kook de pasta beetgaar na instructie op de verpakking.

Wanneer de pasta beetgaar is, voegen wij de babyspinazie toe en laten wij de spinazie slinken. Vervolgens voegen wij de zongedroogde tomatenreepjes toe. Voeg de kookroom toe en kook het kort mee. Breng de pasta extra op smaak met wat verse basilicum blaadjes.

Serveer direct met wat grana padano vlokken!

Enjoy!

Romige pasta met zongedroogde tomaten
Romige pasta met zongedroogde tomaten
Romige pasta met zongedroogde tomaten

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Laat gerust een reactie achter