Romige Spaghetti met Spinazie en Spekjes

Romige Spaghetti met Spinazie

Een heerlijke romige spaghetti met spinazie en spekjes. Dit gerecht bevat verschillende smaken. Je proeft een romige saus, champignons, zoute spekjes en verse spinazie. Ze zijn de perfecte tegenhangers van elkaar. Maak het af met wat Parmezaanse kaas snippers en het gerecht is om te smullen. Geloof ons, je kunt er niet van afblijven.

Bereiding

Zet een grote pan met heet water op het vuur en kook hier de spaghetti in zoals aangegeven op de verpakking.

Tijdens het koken van de spaghetti gaan wij alvast door met de rest van het recept. Pers een teentje knoflook en bak deze in een koekenpan. Voeg de spekjes toe en bak deze mee. Snijd dan de champignons in kwartjes en voeg deze toe bij de spekjes. Bak alle ingrediƫnten tot ze gaar en mooi goudbruin zijn.

Zodra de spaghetti beetgaar is, giet je de pan af. Schep dan 2 eetlepels mascarpone door de gekookte spaghetti. Zorg dat de room goed verdeeld is door de spaghetti. Voeg daarna de spekjes met champignons toe de room spaghetti. Als laatste voegen we de verse blaadjes spaghetti toe. Meng alles goed met elkaar en het gerecht is klaar om opgeschept te worden.

Schep deze heerlijke pasta op het bord en serveer het met wat Parmezaanse kaas. Voeg een snufje peper toe naar smaak.

Eet smakelijk!

Romige Spaghetti met Spinazie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodPasta
Deel:

Laat gerust een reactie achter