Recept

Romige Spaghetti met Spinazie en Spekjes

Spaghetti met Spinazie en Spekjes

Een heerlijke romige spaghetti met spinazie en spekjes. Dit gerecht bevat verschillende smaken. Je proeft een romige saus, zoute spekjes en verse spinazie. Ze zijn de perfecte tegenhangers van elkaar. Maak het af met wat Parmezaanse kaas snippers en het gerecht is om te smullen. Geloof ons, je kunt er niet van afblijven.

Bereiding van de Spaghetti met Spinazie en Spekjes

Zet een grote pan met heet water op het vuur en kook hier de spaghetti in zoals aangegeven op de verpakking.

Tijdens het koken van de spaghetti gaan wij alvast door met de rest van het recept. Pers een teentje knoflook en bak deze in een koekenpan. Voeg de spekjes toe en bak deze mee. Bak alle ingrediënten tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Je hebt hier geen extra vet als olie en boter nodig omdat je de spekjes prima in hun eigen vet kan bakken.

Zodra de spaghetti beetgaar is, giet je de pan af. Schep dan 2 eetlepels mascarpone door de gekookte spaghetti. Zorg dat de room goed smelt en zich verdeelt door de spaghetti. Voeg daarna de spekjes toe en schep deze door de spaghetti. Als laatste voegen we de verse blaadjes spaghetti toe. Meng alles goed met elkaar en het gerecht is klaar om opgeschept te worden.

Schep deze heerlijke pasta op het bord en serveer het met wat Parmezaanse kaas. Voeg een snufje peper toe naar smaak.

Eet smakelijk!

Meer pasta recepten? Kijk dan eens op deze pagina, hier vind je alle soorten pasta’s die wij op onze blog hebben.

Spaghetti met Spinazie en Spekjes
Spaghetti met Spinazie en Spekjes
Spaghetti met Spinazie en Spekjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenComfort FoodPasta GerechtenVlees Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter