Recept

Rozemarijn Aardappeltjes

Rozemarijn Aardappeltjes
Rozemarijn Aardappeltjes
Rozemarijn Aardappeltjes

Deze rozemarijn aardappeltjes zijn zo ontzettend lekker. Het is een makkelijk en erg smaakvol bijgerecht. De aardappeltjes zijn naast rozemarijn gekruid met knoflook en wat olijfolie. Verder laten we de oven lekker de oven het werk doen. Lekker grillen in de oven, waardoor de aardappeltjes lekker knapperig worden. Doordat de ze gebakken worden in de oven, heb jij genoeg tijd voor het stukje vlees of vis voor bij de aardappeltjes. Ideaal voor wanneer je mensen op bezoek hebt en niet de hele avond in de keuken wil staan. Hoe dan ook, zullen deze aardappeltjes zeker in de smaak vallen.

Bereiding van de Rozemarijn Aardappeltjes

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Pers of snijd de knoflookteentjes fijn en doe ze bij de aardappels in een kom. Pak de takjes rozemarijn en en haal de blaadjes eraf. Doe de blaadjes ook in de kom. Voeg de olijfolie toe en meng alle ingrediënten.

Spreid de aardappelpartjes over de bakplaat en plaats de bakplaat in het midden van de oven. Draai na 25 minuten de aardappeltjes om. Kijk na nog eens 20 minuten of de aardappeltjes knapperig zijn. Als ze lekker knapperig zijn, zijn de aardappeltjes klaar. Serveer het bijvoorbeeld met een lekkere salade en een stukje vlees.

Eet Smakelijk!

Op zoek naar meerdere aardappel bijgerechten? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke aardappelgratin of deze smashed potatoes.

Rozemarijn Aardappeltjes
Rozemarijn Aardappeltjes
Rozemarijn Aardappeltjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: FeestdagenKerstBijgerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter