Recept

Sandwich met burrata en gegrilde groente

Sandwich met burrata
Sandwich met burrata en gegrilde groente
Sandwich met burrata en gegrilde groente
Sandwich met burrata en gegrilde groente

Een goede sandwich is altijd iets om van te genieten. Wij zijn dol op brood en lunchen daar ook graag mee. Het liefst rijkelijk belegd en lekker knapperig. Deze sandwich is daar een voorbeeld van. Het is belegd met veel van onze favoriete ingrediënten. Heerlijk gegrilde groente, verse groene pesto, gruyère kaas en burrata. Och, wat is dit een fantastische combinatie! Lekker romig door de burrata, gezond door de groente en de pesto en gruyère zorgen voor extra smaak. Een perfecte sandwich voor een uitgebreide lunch, picknick, high tea of… noem maar op. Deze sandwich met burrata en gegrilde groente is op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid een goed idee.

Bereiding van de Sandwich met burrata en gegrilde groente

Zet de oven aan en bak de ciabatta af zoals op de verpakking beschreven staat.

Snijd als eeste de paprika in reepjes en de courgette in plakjes. Halveer dan de cherrytomaatjes. Pak een grillpan en verhit hier een beetje olie in. Grill de paprika, courgette en cherrytomaatjes in de pan. Schep de gegrilde groente uit de pan zodra ze mooi gegrild zijn.

Haal de ciabatta uit de oven en snijd deze open. Smeer de ciabatta in met een beetje olijfolie en grill deze ook in de grillpan, zodat het lekker knapperig aan de binnenkant wordt.

Zodra de ciabatta klaar is, haal je hem uit de pan en leg je hem op een grote snijplank. Besmeer de ciabatta in met de groene pesto en leg hier een beetje rucola bovenop. Beleg dan de ciabatta met de gegrilde groente.

Snijd dan de gruyère in plakjes en leg deze bovenop de gegrilde groente. Breek dan de burrata open en verdeel dit over de broodjes. Leg dan de bovenkant van het brood erop en snijd het in 4 stukken. Je kunt eventueel een satéprikker erin steken zodat alles bij elkaar blijft.

Dit wordt genieten!

Enjoy!

Sandwich met burrata
Sandwich met burrata
Sandwich met burrata
Sandwich met burrata

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchBelegde Broodjes

Laat gerust een reactie achter