Recept

Shoarma Tosti

Shoarma Tosti

Al van kinds af aan zijn wij dol op tosti’s. Op elk moment van de dag kunnen wij hier wel van genieten. Tijdens de lunch, na een voetbalwedstrijd of wanneer wij thuis komen van een gezellig avondje stappen. Tegenwoordig zijn wij steeds meer lekkere combinatie aan het proberen. Afgelopen weekend maakten wij deze heerlijke shoarma tosti. Een perfecte combi van twee lievelingsgerechten. Snel klaar, simpel te maken en onwijs lekker!

Bereiding van deze Shoarma Tosti

Snijd de ui in uienringen en de paprika in dunne reepjes.

Verwarm de koekenpan met de olijfolie en bak eerst de uienringen voor 4 minuten. Voeg vervolgens de shoarma toe. Wanneer de shoarma bijna gaar is, voeg je de paprika toe. Bak de paprika een paar minuten mee.

Op het brood plaatsen wij eerst 2 plakjes jonge kaas. Vervolgens plaatsen wij de shoarma, knoflooksaus en extra kaas er bovenop. Herhaal dit per tosti. Smeer een buitenkant van een broodje in met boter.

Verwarm een koekenpan. Plaats de tosti in de pan op de kant waar boter op is gesmeerd. Bak eerst deze kant mooi goudbruin en smeer ondertussen de andere kant in met een beetje boter. Draai dan de tosti om en bak ook de andere kant goudbruin. Na een paar minuten is deze heerlijke tosti klaar om gegeten te worden.

Eet smakelijk!

Meer tosti’s? Kijk dan eens op deze pagina.

Shoarma Tosti

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter