Shoarmataart

Shoarmataart

Een feestelijk alternatief nodig voor een broodje shoarma? Maak dan een Shoarmataart met zelfgemaakte kip shoarma!  Lekker voor de kinderen, maar ook voor jezelf! Heerlijk met onze romige knoflooksaus. Een feestje voor iedereen!

Bereiding

We beginnen met het maken van de kip shoarma. Wanneer deze kip gekruid is, verwarm dan de oven voor op 200 graden. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Plaats op een met bakpapier beklede bakplaat de velletjes bladerdeeg. Vul de gehele bakplaat met het bladerdeeg en druk de naden goed aan.

Snijd de uien in ringen. Bak de kip shoarma gaar in ongeveer vijf minuten. Bak tegelijkertijd de uien in een andere pan en bak deze uien tot ze bruin worden. Voeg vervolgens de uien en de spitskool toe aan de kip shoarma en bak dit voor nog een 4 minuten.

Verdeel het shoarma- spitskool mengsel over de bladerdeeg bodem. Laat een rand eromheen vrij. Bak de taart in ongeveer 35 minuten bruin en gaar. Neem de taart uit de oven en laat het even rusten.

Spreid hierover de knoflooksaus en de ijsbergsla en snijd de taart in stukken. Aanvallen maar!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Quiches & PlaattaartenComfort FoodAvondetenVlees
Deel:

4 reacties op “Shoarmataart”

Laat gerust een reactie achter