Recept

Spaghetti Avocado

Spaghetti Avocado
Spaghetti Avocado
Spaghetti Avocado

Pasta gerechten lenen zich perfect voor een heerlijke vegetarische maaltijd. Op een paar klassiekers na zoals pasta bolognese en pasta carbonara heeft een heerlijke pasta zeker niet altijd vlees of vis nodig. Deze heerlijke spaghetti avocado is daar een perfect voorbeeld van. De avocado hebben wij gemengd met een beetje pesto voor een heerlijke smaak en daarnaast hebben wij er tomaatjes en mais toegevoegd. Heerlijke smaken allemaal die goed bij elkaar passen. Wat ook ideaal is, is dat het gerecht snel op tafel staat. Ideaal na een lange dag.

Pak een grote pan om pasta in te koken en vul deze pan met water. Breng het water aan de kook en kook de spaghetti zoals op de verpakking staat beschreven.

Bereiding van de Spaghetti Avocado

Als eerste pak je een grote pan en vul je deze met water. Zet hem op het vuur en kook hier de spaghetti in volgens de bereiding van de verpakking.

Terwijl de spaghetti aan het koken is, verwijder je de schil en pit van de avocado. Leg de avocado in een bakje en prak deze tot een fijne mousse. Roer vervolgens de pesto door de avocado. Snijd de tomaatjes in kwartjes en laat de mais alvast uitlekken.

Wanneer de spaghetti klaar is, giet je deze af. Roer dan de avocado pesto door de spaghetti en schep dan de spaghetti op twee bordjes. Verdeel hier de tomaatjes en mais overheen en rasp eventueel wat Parmezaanse kaas over de pasta.

Snijd hierna de cherrytomaten in kwartjes. Wanneer de spaghetti klaar is, giet het dan gelijk af en verdeel het in porties over de borden. De avocado mousse verdeel je vervolgens over de spaghetti heen. Maak het gerecht af met cherrytomaten en parmazaanse kaas snippers.

Buon Appetito!

Spaghetti Avocado
Spaghetti Avocado
Spaghetti Avocado

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondPasta GerechtenVegetarische Gerechten

Reacties (6)

Laat gerust een reactie achter