
Pesto en pasta gaan altijd erg goed samen. Wij zijn gek op deze combinatie. Vaak combineren we het met tomaatjes, kip en mozzarella, maar ditmaal kozen wij voor een andere samenstelling. Deze spaghetti met gehakt, spinazie en pesto is ontzettend lekker. Smaakvol, makkelijk om te maken en het is goed gevuld met groente. Een perfecte maaltijd voor een doordeweekse dag. Het gerecht staat namelijk binnen een half uurtje op tafel.
Bereiding van de Spaghetti met gehakt, spinazie en pesto
Ten eerste kook je de spaghetti zoals beschreven op de verpakking. Wij gebruiken vaak verse spaghetti van de Albert Heijn. Deze pasta is binnen enkele minuten beetgaar.
Pak een grote pan en verhit hier een beetje boter in. Zodra de boter bruin wordt rul je het gehakt. Voeg daarna de spinazie en velderwtjes toe. Schep alles goed door elkaar en voeg dan de eetlepels pesto toe. Meng alles goed door elkaar en wacht tot de spaghetti gaar is.
Zodra de spaghetti gaar is, giet je deze af en voeg je het toe aan het gehakt en de groente in de pan. Schep alles goed door elkaar en verdeel dan de pasta over de borden. Strooi hier eventueel nog wat Parmezaanse kaas over heen om het af te maken.
Eet smakelijk!


