Recept

Spaghetti met paddenstoelen roomsaus en spekjes

Spaghetti met paddenstoelen roomsaus

Klaar voor een heerlijke portie comfort food? Dan zit je hier op de juiste plek! Deze spaghetti met paddenstoelen roomsaus en spekjes is fan-tas-tisch! Lekker romig, zoutig door de spekjes en hartig door de paddenstoelen. Een lekkere maaltijd voor deze tijd van het jaar. Nu het weer langzaam herfst aan het worden is, kunnen we wel meer van deze maaltijden gebruiken. Even geen pastasalades meer, maar heerlijke romige pasta’s met ontzettend veel smaak. Een dikke aanrader én binnen een half uurtje klaar. Ideaal na een lange dag werken of school.

Spaghetti met paddenstoelen roomsaus

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Snipper het uitje en pers het teentje knoflook. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hier de roomboter in. Bak dan de uitjes mooi goudbruin.

Ondertussen snijd je de champignons in kwartjes en de shiitakes ook in stukjes. Voeg dan de knoflook, spekjes en de paddenstoelen toe aan het uitje en bak alles 5 minuten op middelhoog vuur.

Schep de paddenstoelen en spekjes uit de pan en voeg de paddenstoelenfond en kookroom toe. Laat alles op laag vuur voor een derde inkoken.

Zodra dat gebeurd is, voeg je de paddenstoelen en spekjes weer toe. Giet de pasta af en voeg de spaghetti toe aan de pan met de paddenstoelen roomsaus. Meng alles goed door elkaar en dan is deze maaltijd klaar om gegeten te worden.

Enjoy!

Vind je truffel ook erg lekker? Dan vind je deze pasta met truffelroomsaus ook zeker weten heerlijk!

Spaghetti met paddenstoelen roomsaus
Spaghetti met paddenstoelen roomsaus
Spaghetti met paddenstoelen roomsaus
Spaghetti met paddenstoelen roomsaus

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Laat gerust een reactie achter