Spaghetti met Pesto en Parmaham

Spaghetti met Pesto en Parmaham

Dat pasta en pesto goed samen gaan, wisten wij natuurlijk al. Een goede combinatie, die altijd een goed idee is. Maar wisten jullie ook dat Parmaham en pijnboompitjes dit gerecht nog lekkerder kan maken? Deze spaghetti met pesto en Parmaham staat binnen 15 minuten op tafel en is overheerlijk!

Wil je zelf je pesto maken? Kijk dan hier voor ons recept.

Bereiding

Kook de spaghetti, volgens de instructies van de verpakking, in een ruime pan met heet water

Zodra de pasta beetgaar is, giet je de pan af. Voeg de twee eetlepels pesto toe aan de pan met spaghetti en roer deze er doorheen. Verdeel de spaghetti over twee borden. Beleg de spaghetti met de plakjes parmaham en een beetje rucola.

Plaats vervolgens een koekenpan op het vuur en rooster hier kort de pijnboompitjes in. Houd de pijnboompitjes goed in de gaten, want ze kunnen snel verbranden. Strooi vervolgens de geroosterde pitjes over de pasta.

Smullen maar!

Spaghetti met Pesto en Parmaham

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodPasta
Deel:

Laat gerust een reactie achter