Recept

Spaghetti met Pesto en Parmaham

Spaghetti met Pesto en Parmaham

Dat pasta en pesto goed samen gaan, wisten wij natuurlijk al. Een goede combinatie, die altijd een goed idee is. Maar wisten jullie ook dat Parmaham en pijnboompitjes dit gerecht nog lekkerder kan maken? Deze spaghetti met pesto en Parmaham staat binnen 15 minuten op tafel en is overheerlijk!

Wil je zelf je pesto maken? Kijk dan hier voor ons recept.

Bereiding van de Spaghetti met Pesto en Parmaham

Zet een ruime kookpan met water op het vuur. Breng deze aan de kook en kook hier vervolgens de spaghetti in. Kijk op de verpakking hoelang jij de pasta moet koken totdat het beetgaar is.

Zodra de spaghetti gaar is, giet je deze af. Voeg dan de twee eetlepels groene pesto toe en roer alles goed door elkaar zodat de pesto verdeeld is over alle pasta.

Pak twee bordjes en verdeel hier de spaghetti met pesto over. Verdeel dan over elk bord de plakjes parmaham en een plukje rucola.

Plaats als laatste een koekenpan op het vuur en rooster hier kort de pijnboompitjes in. Houd ze goed in de gaten wat ze kunnen snel verbranden. Wel moeten ze een beetje goudbruin worden. Verdeel dan de geroosterde pijnboompitjes over de pasta in de twee borden.

Smullen maar!

Spaghetti met Pesto en Parmaham

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Laat gerust een reactie achter