Recept

Spaghetti Mare e Monti

Spaghetti Monte e Mare
Spaghetti Monte e Mare
Spaghetti Monte e Mare

Deze lekkere spaghetti met garnalen en tomatensaus is een goede combinatie. Het recept heet Spaghetti Mare e Monti en is een gerecht waarbij berg en zee elkaar ontmoeten. Heerlijke paddenstoelen en champignons van de bergen worden gecombineerd met garnalen uit de zee. Daarnaast gebruiken wij een heerlijke arrabiata saus voor een beetje pit en meer smaak. Een maaltijd waar jullie zeker van zullen genieten! Het is onwijs smaakvol, goed gekruid en makkelijk om te maken. Ideaal voor een doordeweekse avond!

Bereiding Spaghetti Mare e Monti

Zet een pan met een ruime hoeveelheid water op het vuur en wanneer het water kookt bereid je de spaghetti, zoals omschreven staat op de verpakking.

Verhit 2 eetlepels olie in een wokpan en fruit de helft van de ui 1 minuut in de pan en voeg vervolgens de helft van de knoflook, 30 seconden toe. Voeg dan de paddenstoelen en de champignons toe en bak deze 3 minuten mee tot ze vocht gaan afgeven. Breng het op smaak met peper en zout. Schep de paddenstoelen en champignons dan uit de pan en bewaar het in een kom.

Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en voeg de rest van de ui toe, fruit het 1 minuut en voeg dan ook de rest van de knoflook toe en fruit alles nog 30 seconden. Doe de wokgarnalen in de pan en bak ze 1 minuut mee. Voeg vervolgens een flinke scheut witte wijn toe en laat het nog een paar minuten sudderen tot de garnalen mooi roze zijn. Schep de garnalen uit de pan en gooi het kookvocht weg.

Plaats de garnalen en de paddenstoelen en champignons weer in de pan. Schenk er arrabiata saus bij en verhit alles tot het lekker op temperatuur is. Wanneer het op temperatuur is, doe je de spaghetti ook in de pan en meng je het goed met elkaar. Voilà, een heerlijke pasta!

Buon Appetito

Spaghetti Monte e Mare
Spaghetti Monte e Mare
Spaghetti Monte e Mare

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta GerechtenVis Gerechten

Laat gerust een reactie achter