Recept

Spicy Garnalen Cocktail

Spicy Garnalen Cocktail
Spicy Garnalen Cocktail
Spicy Garnalen Cocktail

Hebben jullie nog wat inspiratie nodig voor de komende feestdagen? Ga dan voor deze eenvoudige maar heerlijke spicy garnalen cocktail. De garnalen cocktail kennen wij allemaal wel, maar wij hebben er dit keer wat meer pit doorheen gegooid. Met een beetje sambal, sriracha en kruiden is deze garnalen cocktail net even anders. Smaakvol, simpel en het staat snel op tafel. Een perfect gerechtje om jouw kerstdiner mee te beginnen.

Bereiding van jouw Spicy Garnalen Cocktail

Doe de mayonaise, ketchup, sriracha en sambal in een kleine kom. Meng alles goed door elkaar en proef dan of je het sausje pittig genoeg vind. Vind je het té pittig, voeg dan wat extra mayonaise of ketchup toe. Vind je het niet pittig genoeg, schep er dan nog extra sriracha of sambal doorheen.

Voeg dan de kruiden door het sausje en als laatste de cocktail garnalen. Schep alles goed door elkaar en proef nog eventjes of je wat extra kruiden moet toevoegen.

Pak dan twee glazen en leg wat rucola op de bodem van het glas. Verdeel de spicy garnalen over de twee glazen de garnalen cocktail is klaar!

Nu kun je heerlijk genieten van jouw kerst voorgerecht.

Eet Smakelijk!

Meer voorgerechtjes? Kijk dan eens op deze pagina.

Spicy Garnalen Cocktail
Spicy Garnalen Cocktail
Spicy Garnalen Cocktail

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: VoorgerechtenFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter