Recept

Pittige Tonijn Tosti

Pittige Tonijn Tosti

Tosti’s zijn nu helemaal hip, hot en trending! Er wordt nu zelfs gezegd dat de tosti’s de nieuwe hamburgers zijn. Met tosti’s kan eindeloos worden geëxperimenteerd. Alles wat jij lekker vindt, kan op een tosti. Hoewel het met sommige ingrediënten misschien wat minder verstandig is. Wij hebben ook flink geëxperimenteerd en deze pittige tonijn tosti was toch wel een topper in bij ons thuis. Een klein beetje pit, een beetje zuur en lekker veel tonijn. De cheddarkaas zorgt voor een heerlijk en smeuige tosti. Een geweldige combinatie!

Bereiding van de Pittige Tonijn Tosti

Begin met het laten uitlekken van de tonijn in een vergiet.  Halveer de peper door de lengte en haal alle pitjes uit de halve rode peper. Snijd deze peper heel erg fijn en voeg het toe aan de tonijn. Snijd daarna de augurken en de rode ui fijn en meng deze met de tonijn. Breng het allemaal op smaak met een beetje zout.

Houd je niet van pittig? Laat dan de rode peper achterwege.

Verdeel de tonijn over 4 boterhammen en zorg ervoor dat het er niet uitsteekt. Leg 1 plakje cheddar op iedere belegde boterham en dek ze het af met de overige boterhammen. Plaats het in de tosti ijzer en bak de tosti’s tot ze goudbruin zijn, en dan smullen maar!

Enjoy!

Meer tosti recepten? Wij hebben veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan onze nacho tosti, ontbijt tosti met ei of onze pulled chicken tosti. Je vindt ze allemaal hier!

Pittige Tonijn Tosti
Pittige Tonijn Tosti
Pittige Tonijn Tosti
Pittige Tonijn Tosti

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter