Recept

Steak Fajita’s

Steak Fajita's

Trek in Mexicaans en vlees? Dan moet je zeker deze steak fajita’s maken. Bereid je goed voor op goedgevulde tortilla’s met malse biefstuk, gegrilde paprika en ui en dat allemaal gekruid met onze heerlijke Mexicaanse kruiden. Deze heerlijke fajita’s zijn vervolgens klaargemaakt met koriander en een dressing van zure room. Klinkt dat niet geweldig? Dit wil je gewoon eten!

De bereiding van de Steak Fajita’s

Een half uur voordat wij de biefstuk gaan bakken, halen wij de biefstuk uit de koelkast, zodat het alvast op kamertemperatuur kan komen.

Snijd het uitje in halve ringen en snijd de paprika in repen. Verwarm in een koekenpan de olijfolie en plaats hierin de ui en de paprika. Dit gaan wij langzamerhand laten sudderen. Voeg het water en de Mexicaanse kruiden toe en laat de paprika ongeveer 20 minuten in de pan bakken.

Verhit nu een andere koekenpan met roomboter in. Breng de biefstukjes op smaak met zout. Laat de boter in de pan bruin worden. Plaats nu de biefstukjes in de koekenpan en bak het biefstukje naar jouw wens. Bak de biefstukjes in 2 minuten elke kant voor Medium Rare.

Laat de biefstukjes nu rusten op een plank met daaroverheen aluminiumfolie, voor ongeveer 10 minuten.

Snijd de biefstuk in plakjes en serveer het samen met de paprika’s, ui, zure room & koriander in een tortilla.

Eet smakelijk!

Lieve fajita’s met kip? Die hebben wij ook op de blog! Je vindt het heerlijke recept hier.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter