Steak Tartare

Een feestelijk voorgerecht dat perfect is voor de echte vleesliefhebbers. Heerlijk op smaak gebrachte fijngesneden biefstuk afgemaakt met een krokant broodje, een romig sausje en frisse rucola. Met dit simpele, maar luxe gerecht, kun je zeker je gasten en familie aangenaam verrassen. Een geweldig gerecht om je diner mee te beginnen.

Bereiding

Snijd de ciabatta in plakjes. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi ze met de Parmezaanse kaas. Bak ze dan ongeveer 5 minuten in de oven. Houd ze goed in de gaten.

Snijd de biefstuk zo dun, klein en fijn mogelijk. Doe alle stukjes in een kom. Snipper de ui en snijd de augurk en kappertjes fijn. Voeg deze ingrediƫnten toe aan de biefstuk. Meng alles door elkaar met de worecestershiresaus en mosterd. Breng het dan op smaak met peper en zout.

Leg de portioneerring op een bord en schep de helft van de fijngesneden biefstuk hierin. Druk het vleesmengsel aan en verwijder dan de ring. Garneer het bord en de tartare verder met de rucola, groente chips en het heerlijke krokante stukje ciabatta. Als laatste voegen we de truffelmayonaise toe. Het is echt heerlijk om de steak tartare hierin te dippen.

Het ziet er feestelijk uit! Eet smakelijk.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodHoliday treatsKerstVoorgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter