Stoofpeertjes Trifle met Brownie en Kaneelslagroom

We love stoofpeertjes en al helemaal in deze trifle met brownies. Een combinatie van stoofpeertjes met chocolade is echt hemels en die kaneel slagroom maakt het dessert helemaal af. Perfect om jouw kerstdiner mee af te sluiten!

Bereiding

Je kunt de brownie kopen in de supermarkt of gewoon lekker zelf maken. Wij zouden je dan aanraden om ons recept te gebruiken voor de lekkerste brownies. Laat de walnoten dan wel achterwege.
Hetzelfde geldt voor de stoofperen, Deze kun je ook gewoon kopen maar zelf maken is natuurlijk veel lekkerder en dan kun je er ook nog van genieten tijdens het kerstdiner. Het recept voor de stoofperen vind je hier.

Verkruimel de brownie in grove stukken, snijd de stoofperen in stukjes en meng de slagroom met het kaneel.

Leg de helft van de brownie stukken op de bodem van alle glazen. Plaats hier de helft van de stukjes stoofperen bovenop en voeg er dan een eetlepel kaneelslagroom aan toe. Herhaal dit dan nog een keer en het toetje is klaar. Serveer het gelijk, anders is de kans groot dat de slagroom erg slap wordt.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsKerstNagerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter