Recept

Stoofpeertjes Trifle met Brownie en Kaneelslagroom

Stoofpeertjes Trifle

Wij zijn gek op stoofpeertjes. Vaak tijdens de feestdagen maken wij ze klaar en eten wij ze bij het gourmetten of als bijgerecht bij ons viergangen menu. Dit keer bedachten wij een heerlijk toetje met deze peren. Een heerlijke stoofpeertjes trifle met brownie en kaneelslagroom. De combinatie van stoofpeertjes met chocolade is echt hemels en die kaneel slagroom maakt het dessert helemaal af. Perfect om jouw kerstdiner mee af te sluiten!

Bereiding van Stoofpeertjes Trifle met Brownie

Je kunt de brownie kopen in de supermarkt of gewoon lekker zelf maken. Wij zouden je dan aanraden om ons recept te gebruiken voor de lekkerste brownies. Laat de walnoten dan wel achterwege.

Hetzelfde geldt voor de stoofperen, Deze kun je ook gewoon kopen maar zelf maken is natuurlijk veel lekkerder en dan kun je er ook nog van genieten tijdens het kerstdiner. Het recept voor de stoofperen vind je hier.

Wanneer je de stoofpeertjes en brownie klaar hebt staan, gaan we nu over tot het maken van de trifle.

Verkruimel de brownie in grove stukken, snijd de stoofperen in stukjes en meng de slagroom met het kaneel.

Leg de helft van de brownie stukken op de bodem van alle glazen. Plaats hier de helft van de stukjes stoofperen bovenop en voeg er dan een eetlepel kaneelslagroom aan toe. Herhaal dit dan nog een keer en het toetje is klaar. Serveer het gelijk, anders is de kans groot dat de slagroom erg slap wordt.

Geniet van dit heerlijke toetje!

Stoofpeertjes Trifle
Stoofpeertjes Trifle
Stoofpeertjes Trifle
Stoofpeertjes Trifle

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsToetjesFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter