Recept

Stoofperen uit de Slowcooker

Stoofperen uit de Slowcooker
Stoofperen uit de Slowcooker
Stoofperen uit de Slowcooker

Stoofpeertjes, een van onze favoriete bijgerechten tijdens de feestdagen. Wij zijn gek op deze zoete peertjes en koppelen ze ook echt aan de sinterklaas- en kerstdagen. Eigenlijk maken wij ze ook niet buiten de feestdagen om, hierdoor blijft het voor ons extra speciaal. Stoofpeertjes zijn erg populair zijn in de wintermaanden en dat is wel te merken. Jullie bezoeken al jaren ons stoofpeertjes recept uit de pan. Nu is het tijd om een geweldig recept te delen voor de slowcooker. Deze stoofperen uit de slowcooker zijn net zo lekker en vele malen makkelijker om te maken. Je stopt ze allemaal in de pan, mengt de kruiden met de sap en dan is het wachten maar! Voordeel is ook dat dit recept alcoholvrij is, hierdoor kan iedereen er van genieten!

Wij zijn dol op onze slowcooker. De slowcooker die wij gebruiken is van het merk Crockpot. Je kunt deze hier kopen.

Bereiding van de Stoofperen uit de Slowcooker

Schil de stoofperen of snijd de stoofperen in 4 delen en haal het klokkenhuis eruit.

Giet de zwarte bessensap in de slowcooker en meng het met de fijne kristalsuiker. Voeg de stoofperen, de kaneelstokjes en de steranijs toe.

Zet de slowcooker op 3 tot 4 uur op laag. De slowcooker moet op 4 uur, wanneer je hele peertjes gebruikt en 3 uur, wanneer je stukjes peer gebruikt. Prik in de stoofperen om te kijken of ze lekker zacht zijn.

Wil je een saus hebben? Haal dan het vocht uit de slowcooker en meng het met een beetje maizena gemengd met water.

Eet Smakelijk

Stoofperen uit de Slowcooker
Stoofperen uit de Slowcooker

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: ToetjesFeestdagenKerstBijgerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter