Mexicaanse Kruidenmix

Laatst had ik opeens super veel trek in Mexicaans eten. Het was inmiddels alweer een tijd geleden en dus besloot ik tacos te maken. Meestal gebruiken wij de kant-en-klaar zakjes met kruidenmix. Dat is altijd zo lekker makkelijk maar helaas was dat niet meer in huis. Ik moest andere manier verzinnen om mijn hunkerend gevoel naar Mexicaans eten te stillen. Ik besloot mijn eigen kruidenmix samen te stellen. Eigenlijk is het net zo makkelijk, net zo lekker (misschien nog wel beter) én je kunt er alle kanten mee op.

Bereiding

De bereiding is natuurlijk erg simpel. Meet de kruiden af en meng dit samen in een kommetje. Mocht je houden van een beetje spicy food, voeg dan een halve eetlepel cayenne peper toe. Voor je het vlees, 300 gram,  gaat bereiden met de kruiden voeg je een eetlepel olie toe en roer je het goed door. Laat dan de kruiden minimaal 10 minuten in het vlees trekken. Nu hoef je alleen nog maar het vlees met deze kruiden te bakken en de tacos shells of tortilla wraps te vullen. Super makkelijk en super lekker.

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BasisreceptMakkelijk & Snel
Deel:

Laat gerust een reactie achter