
Heb je zin in lekkere loaded fries boordevol smaak? Dan zijn deze taco loaded fries precies wat je nodig hebt! Stel je voor: krokante patat bedekt met gekruid rundergehakt, gesmolten cheddar en een mix van frisse toppings zoals paprika, maïs, jalapeños en sappige cherry tomaten. Een flinke schep zure room erop met een beetje limoen en koriander voor de finishing touch. Perfect voor een gezellige avond of om te delen met vrienden – als je dat tenminste kunt!


Bereiding van Taco Loaded Fries
Wij beginnen door de oven voor te verwarmen op de temperatuur die op de verpakking van de patat vermeld staat. Je kan de patat ook eventueel frituren of afbakken in de airfryer. Bak de patat aldus volgens de instructie op de verpakking.
Terwijl de patat wordt gebakken, beginnen wij met het bakken van de rundergehakt. Terwijl je het gehakt rul bakt, snijden wij de paprika in blokjes. Wanneer het gehakt bijna gaar is, voegen wij de paprika en de Mexicaanse kruiden toe.
Wanneer alles gaar is, verdelen wij de patat over de bakplaat. Verdeel vervolgens het gehakt over de patat en strooi ook de cheddar hier over. Plaats de bakplaat dan in een voorverwarmde oven tot de cheddar is gesmolten. Dit duurt ongeveer 8 minuten.
Ondertussen snijden wij de cherrytomaten in partjes en de jalapeños in dunne plakjes. Pers een limoen uit en meng het sap met de zure room.
Wanneer de kaas gesmolten is, verdelen wij de toppings; maïs, jalapeños, cherrytomaten en koriander over de kaas heen. Als laatste plaatsen wij wat zure limoen-room over de patatjes heen.
Eet Smakelijk

