Recept

Taco’s met Gehakt

Gehakt Taco's
Taco's met Gehakt
Taco's met Gehakt

Van Mexicaanse recepten kun je nooit genoeg hebben. En in het kader van deze gedachte hebben wij weer een nieuwe voor jullie. Heerlijke Mexicaanse taco’s met gehakt. Dit keer niet de originele taco’s maar de harde texmex taco schelpen. Daar hadden wij namelijk nog geen recept mee. Wij hebben ze lekker gevuld met Mexicaans gekruid gehakt en kidneybonen. Daarna hebben we de taco’s belegd met wat cheddarkaas en cherrytomaatjes. Een heerlijke combinatie die je vaak in deze keuken tegen komt. Heerlijk om met wat zure room en onze avocado dip te eten.

Bereiding van Taco’s met Gehakt

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Plaats de taco schelpen in een ovenschaal en vul ze met ene klein beetje cheddar kaas. Plaats de ovenschaal met de taco’s 8 minuten in de oven. De kaas zorgt ervoor dat de taco’s niet slap worden en lekker krokant blijven.

Bak de ui met het gehakt in een pan rul. Wanneer het bijna gaar is voegen we de Mexicaanse Kruidenmix en knoflook toe, bak het nog even totdat het gaar is. Komt er veel vocht vrij? Laat dan het gehakt even uitlekken.

Voeg de fijngesneden jalapeño en kidneybonen toe en verwarm het gehaktmengsel tot de bonen warm zijn.

Verdeel het gehakt mengsel over de taco schelpen en ook de rest van de cheddar kaas. Plaats de ovenschaal terug in de oven en bak de taco schelpen 8 minuten in de oven of totdat de kaas is gesmolten.

Serveer met onze romige avocado saus en lekkere frisse cherrytomaten.

Geniet er van!

Gehakt Taco's
Gehakt Taco's
Gehakt Taco's

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter