Recept

Taco’s met Zalm en Koolsla

Zalm Taco's met Koolsla

Alsof we nog niet genoeg taco versies online hebben staan, komen wij vandaag met weer een ontzettend lekkere combinatie. Heerlijke zalm taco’s met koolsla. Wij hadden immers nog geen taco’s met zalm op de website en die kunnen zeker niet ontbreken. De zalm is lekker gekruid met djintan en chilipoeder. De koolsla heeft een dressing gemaakt van olijfolie, appelazijn en peper en zout. Alles bij elkaar en met de verse koriander heb je een gezonde en makkelijke maaltijd. Een perfect recept om jou wekelijkse portie vis (en daarmee hun gezonde vetten) binnen te krijgen!

Bereiding van Zalm Taco’s met Koolsla

Wij beginnen met het maken van de koolsla, zodat het goed kan intrekken. Mix de gemengde ijsbergsla met de appelazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Laat het goed intrekken.

Mix de komijn met de chilipoeder en zout. Smeer de zalmfilets in met dit kruidenmengsel.

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de gekruide zalmfilets in de pan. Bak de zalmfilets in 8 minuten goudbruin en gaar. Draai halverwege om.

Verhit de tortilla’s in de koekenpan een paar minuten om en om.

Nu is het tijd om de taco’s samen te stellen.

Vul de tortilla’s met de koolsla en plaats daarover wat gebakken zalm. Als finishing touch eindigen wij met een paar blaadjes koriander.

Eet Smakelijk!

Zalm Taco's met Koolsla
Zalm Taco's met Koolsla

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVis Gerechten

Laat gerust een reactie achter