Recept

Tagliatelle met Garnalen en Rode Paprika Pesto

Tagliatelle met Garnalen en Rode Paprika Pesto

Niets is zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van! Dit keer een variatie op het origineel. Wij maakten een heerlijke tagliatelle met garnalen en een rode paprika pesto. Het recept is heel makkelijk en snel te maken. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Bereiding van Tagliatelle met Garnalen

Zet een pan met water op het vuur en kook hier de tagliatelle in. De pasta zal met 12 minuten beetgaar zijn.

Nu kun je beginnen met het maken van de rode paprika pesto. Je kunt hiervoor dit recept aanhouden.

Ondertussen zet je een koekenpan op het vuur en verwarm je een beetje boter in de pan. Bak de garnalen gaar in 4 minuutjes. Voeg dan 2 eetlepel van de rode paprika pesto toe. Bak alles nog een paar minuutjes mee.

Giet dan de pasta af en voeg de gamba’s met pesto toe aan de tagliatelle. Roer alles goed door elkaar, zodat de pesto en gamba’s goed gemengd zijn.

Schep het op jouw bord en verdeel nog wat verse basilicumblaadjes hierover.

Eet smakelijk! Geniet van deze snelle, makkelijke tagliatelle met garnalen en rode paprika pesto.

Trek in een andere pasta pesto? Maak dan deze spaghetti met groene pesto en serranoham.

Tagliatelle met Garnalen en Rode Paprika Pesto
Tagliatelle met Garnalen en Rode Paprika Pesto

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondMakkelijk & SnelPasta GerechtenVis Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter