Recept

Tagliatelle met Tonijn

Tagliatelle met Tonijn

Heb je ook wel een geen zin om nog boodschappen te halen voor het avondeten? Nou, dat overkomt ons ook wel eens. Deze keer hadden wij nog tonijn, tagliatelle en doperwten in de kast en een beetje slagroom in de koelkast. Hier maakten wij deze heerlijke tagliatelle met tonijn mee. Makkelijk, snel gemaakt en super lekker.

Voorbereiding

Breng een pan met water aan de kook op het fornuis. Dit is om straks de pasta in de te koken.

Open dan de blikjes doperwten en tonijn en laat dit goed uitlekken in een vergiet. Snijd daarna de rode ui fijn en meng dit door de doperwten en tonijn.

Bereiden van de Tonijn Tagliatelle

Kook hier de tagliatelle in volgens de beschrijving op de verpakking.


Verhit een beetje olijfolie in een wokpan en bak hier de tonijn, doperwtjes en rod eui kort in. Voeg na een paar minuten de kruiden toe en meng ales goed zodat de kruiden goed verspreid zijn. Voeg dan de slagroom toe en laat het 2 minuten zachtjes doorkoken.

Wanneer de tagliatelle klaar is, giet je de pan af en schep je de pasta door de pastasaus in de pan. Nu kun je de pasta verdelen over twee bordjes.

Buon appetito!

Op zoek naar meer pasta recepten? Wij hebben er genoeg van en elke keer komt er wel een nieuw lekker pasta recept erbij. Je vind ze allemaal onder deze pagina. Klik op deze link je alles staat op een rijtje!

Tagliatelle met Tonijn

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondPasta GerechtenVis Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter