Thaise Curry met Pompoen en Spinazie

Een heerlijke rode curry is bijna altijd een goed idee. Helemaal als het om deze Thaise curry met pompoen en spinazie gaat. Lekker vegetarisch, winters en vol smaak. Daarnaast is het natuurlijk ook erg simpel en snel te maken. Zo kun je op elke willekeurige avond lekker genieten van een heerlijke oosterse maaltijd vol groente.

Bereiding van de Thaise Curry met Pompoen

Zet alvast de rijst op het vuur.

Snijd de flespompoen door de helft en schil deze. Verwijder dan de zaadlijsten en snijd de pompoen in blokjes. Daarna snijden we de paddenstoelen in grove stukken.

Zet een grote wokpan op middelhoog vuur en doe hier een beetje olie in.

Voeg de pompoen stukjes toe en wok deze een paar minuutjes.  Voeg dan de paddenstoelen en bladspinazie toe. Blijf de ingrediënten husselen totdat de spinazie geslonken is.

Schep dan de eetlepels rode curry door de groente en schenk de kokosmelk erbij. Roer alles goed door elkaar en laat het een paar minuten doorpruttelen, zodat de curry iets dikker wordt.

Serveer de curry met wat rijst en cashewnoten.

Geniet van deze heerlijke maaltijd!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelGezondAvondetenVegetarisch
Deel:

Laat gerust een reactie achter