Recept

Thaise Pindakip uit de Slowcooker

Thaise Pindakip
Thaise Pindakip uit de Slowcooker
Thaise Pindakip uit de Slowcooker
Thaise Pindakip uit de Slowcooker
Thaise Pindakip uit de Slowcooker

Wij hebben weer een heerlijke recept voor jullie uit de slowcooker. Onze slowcooker gerechten zijn meestal Aziatisch. Denk maar eens aan onze heerlijke Indiase Boterkip en onze honing knoflook kip. Vandaag voegen wij de Thaise pindakip aan onze collectie toe. Een heerlijke maaltijd, die lekker gevuld is met kip en courgettes en goed van smaak is door de pindakaas en kruiden. Wederom, zoals met elk slowcooker recept, is dit gerecht makkelijk om te maken. Een paar uurtjes in de slowcooker en voilà, een lekkere maaltijd staat weer op tafel. Heerlijk met wat noedels of witte rijst.

Houd je van pittigere Thaise Pindakip? Voeg dan gerust pittigere pepers toe. Houdt er wel rekening mee dat de slowcooker alles pittiger maakt.
Wij zijn dol op onze slowcooker. De slowcooker die wij gebruiken is van het merk Crockpot. Je kunt deze hier kopen.

Bereiding van de Thaise Pindakip

Wij beginnen door de knoflook fijn te snijden. Vervolgens wassen wij de courgette en gebruiken wij een rasp om de courgette te raspen in kleine sliertjes.

Mix de knoflook, pindakaas, bouillon, courgette, sojasaus, suiker, rode peper en kip in de slowcooker. 

Zet de slowcooker op laag voor 4 tot 5 uur of 2 tot 3 uur op hoog.

Ongeveer een half uur voordat je wilt genieten van deze Thaise Pindakip voegen wij de limoensap toe en de helft van de grofgesneden koriander.

Serveer met noedels (of rijst) met koriander en pinda’s.

Eet Smakelijk!

Thaise Pindakip
Thaise Pindakip
Thaise Pindakip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenSlowcooker

Een Reactie

Laat gerust een reactie achter