Recept

Tiramisu met Bramen en Frambozen

Tiramisu met Bramen en Frambozen

Tiramisu krijgt in dit recept een fruitige twist met sappige bramen en frambozen van Berry Brothers – vers geplukt en vol van smaak. Berry Brothers staat bekend om hun zorgvuldige teelt en pure, eerlijke producten – en dat proef je in elke hap. Deze versie is volledig alcoholvrij, waardoor hij perfect is voor het hele gezin, ook de kleintjes kunnen dus meegenieten! De combinatie van luchtige mascarponecrème, zachte lange vingers en fris rood fruit maakt dit dessert niet alleen een lust voor het oog, maar ook onweerstaanbaar lekker. Ideaal voor een zomerse picknick, een verjaardag of gewoon als zoete afsluiter van een gezellige maaltijd.

In dit recept laten we je stap voor stap zien hoe je deze kleurrijke tiramisu maakt. Je hebt geen alcohol nodig om indruk te maken: het frisse rood fruit en de romige laagjes zorgen voor een perfecte balans van zoet en zuur.

Bereiding van de Tiramisu met Bramen en Frambozen

Zet alvast 1 kopje koffie en zet alvast een ovenschaal neer.

Pak een grote mengkom en voeg hier de mascarpone en slagroom aan toe. Meng alles goed door elkaar tot een luchtig mengsel.

De heerlijke sappige bramen en frambozen voegen we toe aan een ander kommetje. Bewaar een aantal vruchtjes voor de versiering bovenop. De rest van het rood fruit prak je fijn met een vork.

Schep dan het rode fruit door het romige mengsel van mascarpone en slagroom en roer alles goed door elkaar.

Dan gaan we gebinnen met het bouwen van de tiramisu.

Dip de lange vinger een voor een door de koffie en leg ze naast elkaar op de bodem van de ovenschaal. Schep dan de helft van het romige mengsel bovenop en verspreid die helemaal over de ovenschaal. Herhaal dan de stappen met nog een laag lange vingers en nog een romige fruitlaag.

Versier de tiramisu met wat extra rood fruit en dan kun je deze heerlijke zomerse tiramisu versieren.

Geniet er van!

Tiramisu met Bramen en Frambozen
Tiramisu met Bramen en Frambozen
Tiramisu met Bramen en Frambozen


Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: