Recept

Tonijnburger

Tonijnburgers

De cheeseburger is onze old-time favoriet als het om burgers gaat. Deze keer besloten wij eens een andere soort burger te maken. Een heerlijke tonijnburger. Wij zijn dol op tonijn en burgers dus deze combinatie is perfect! De burgers zitten vol smaak en zijn makkelijk te maken. Ze zullen binnen 20 minuten op tafel staan.

Deze tonijnburgers zijn heerlijk op de barbecue, maar ook uit de pan.

Bereiding van deze Tonijnburger

Laat de tonijn uitlekken en plaats het in een kom. Snijd de ui en de peterselie fijn. Mix het met de tonijn.

In een kleine kom mengen wij het ei, mayonaise, citroensap en citroenzest. Wanneer het volledig gemengd is, mengen wij het met de tonijn.

Als laatste voegen wij de paneermeel toe. Mix het met je handen tot het goed gemengd is.

Verdeel het in 4 porties en vorm ze tot een burger.

Verhit in de koekepan de olijfolie en bak de burgers ongeveer 3 a 4 minuten per kant.

Serveer ze op een broodje met wat sla, augurk, tomaat en als je wilt ook nog wat mayo en ketchup. Dan heb je een heerlijke tonijnburger!

Enjoy!

Meer visgerechten? Kijk dan eens op deze pagina.

Tonijnburgers
Tonijnburgers

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenComfort FoodGezondVis Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter