Recept

Tortizza met Pulled Chicken, Rode Paprika Pesto en Mozzarella

Tortizza met Pulled Chicken, Rode Paprika Pesto en Mozzarella

Wij zijn gek op tortizza’s! Tortizza’s zijn al lange tijd een trend. Ze zijn makkelijk om te maken en super lekker. Onze nieuwste versie is deze tortizza met pulled chicken, rode paprika pesto en mozzarella. De kip met rode paprika pesto is een hele goede combinatie. Dat maakt deze tortizza een perfect hapje om uit te delen op een feestje of om van te genieten tijdens een lunch.

Bereiding van Tortizza met Pulled Chicken

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Zet een pan met water op het vuur en breng het water aan de kook. Plaats de kipfilet in het water om het te pocheren. Afhankelijk van de grootte van de kipfilet duurt het 8-15 minuten voordat de kipfilet gaar is. Trek de gare kipfilet uit elkaar met twee vorken.

Pak een koekenpan met wat olijfolie en kruid de kipfilet met paprikapoeder, peper en zout. Bak de kipfilet ongeveer 2 minuten.

Op de tortilla’s smeren wij de geroosterde paprika pesto. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel de plakjes mozzarella over de tortilla. Verdeel daarna ook de pulled chicken over de tortilla.

Plaats de tortizza in de oven tot de onderkant lekker knapperig is en de mozzarella gesmolten, dit duurt ongeveer 10 minuten.

Geniet van jouw tortizza met pulled chicken, pesto en mozzarella.

Tip: Niet alleen lekker als lunch, maar ook super leuk om uit te delen op een verjaardag of feestje!

Tortizza met Pulled Chicken, Rode Paprika Pesto en Mozzarella

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodLunchVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter