Recept

Tosti met Geitenkaas en Avocado

Tosti met Geitenkaas en Avocado

Het is weer tosti tijd! Zoals al vaker gezegd zijn wij gek op tosti’s. Voornamelijk komt dat omdat we gewoon onwijs gek zijn op kaas. En zoals met kaas heb je ook vele soorten tosti’s. Zoals deze vegetarische tosti met geitenkaas en avocado. Een heerlijke tosti met geitenkaas hadden wij nog niet eerder gemaakt en dus werd het tijd om te experimenteren en deze met jullie te delen. Het is een heerlijke combinatie, waar beide ingrediënten een zachte smaak hebben en daardoor wel heerlijk bij elkaar passen. Een dikke aanrader is om jouw tosti in de sweet chilisaus te dopen. Heerlijk! Deze tosti is zeker een goede optie voor de tosti liefhebber die geen vlees eet.

Voor deze tosti maken wij gebruik van plakjes geitenkaas, al kun je ook heerlijke romige geitenkaas gebruiken. Beide opties zijn erg lekker.

Tosti met Geitenkaas en Avocado

Pak de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd dan de avocado in plakjes.

Pak dan de sneetjes witbrood en smeer beiden in met een theelepel groene pesto. Leg vervolgens op elk sneetje een plakje kaas. Verdeel dan over 1 sneetje wat avocado plakjes en plaats hier het andere sneetje brood bovenop.

Verwarm in de koekenpan een beetje olie of boter en bak hierin de tosti goudbruin. Wacht ongeveer 5 minuutjes en de tosti is klaar. Heerlijk knapperig getoast brood met gesmolten geitenkaas en romige avocado.

Eet smakelijk!

Meer Tosti’s? Wij hebben al meerdere varianten online staan. Je vind ze allemaal op deze pagina.

Tosti met Geitenkaas en Avocado
Tosti met Geitenkaas en Avocado

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter