Recept

Tosti met BBQ Pulled Chicken

Tosti met BBQ Pulled Chicken

Laatst hadden we wat pulled chicken over na het maken van deze heerlijke pulled chicken tucs. De tucs waren op maar het was natuurlijk zonde om de pulled chicken, dat over was, weg te moeten gooien. Zo kwamen we op het idee om een lekkere tosti met bbq pulled chicken te maken. Super makkelijk en zo lekker dat je er wel meer van lust.

Bereiding van de Tosti met BBQ Pulled Chicken

Zet een pan op vuur met 1 liter kippenbouillon. Kook hier de kipfilet in. In 10 minuutjes zal de kipfilet gaar zijn, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de dikte. Gebruik je een dikke kippenborst, kook deze dan nog 2 minuutjes extra. Snijd ondertussen een rood uitje fijn.

Zodra de kip gaar is, kun je deze uit elkaar trekken door middel van twee vorken. Voeg twee eetlepels bbq saus toe aan de kip en meng dit goed met elkaar. Schep dan de rode uitjes en de geraspte kaas er door heen.

Beleg twee sneetjes wit brood met de pulled chicken en leg de andere twee sneetjes wit brood er boven op. Plaats dan de broodjes onder de contactgrill. Binnen 5 minuten zal je tosti mooi goudbruin zijn en kun je genieten van deze overheerlijke lunch.

Eet smakelijk.

Tosti met BBQ Pulled Chicken
Tosti met BBQ Pulled Chicken
Tosti met BBQ Pulled Chicken

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter