Recept

Tosti met brie en truffel

Tosti met brie, truffel en bessen

Tosti’s zijn geweldig. Je kunt er eindeloos mee variëren en daardoor heb je telkens weer een ander heerlijk broodje. Wij zijn gek op alles met gesmolten kaas. Denk aan quesadilla’s, pasta’s, pizza en natuurlijk tosti’s. Wat voor soort kaas maakt ons ook helemaal niet uit. Deze tosti met brie en truffel is namelijk fantastisch. De romige smaak van de brie past perfect bij de zuur-zoete smaak van de bessen en de hartige smaak van de truffel. Het is een tosti met een smaakexplosie. Bovendien is hij makkelijk te maken, snel klaar en je hebt maar een handje vol ingrediënten nodig.

Bereiding van de tosti met brie en truffel

Leg de twee sneetjes brood open en besmeer 1 broodje aan 1 kant met de truffeltapenade. Leg vervolgens hier de plakjes brie boven op.

Pak dan een kookpannetje en zet deze op de kookplaat. Verwarm de pan en voeg hier de frambozen en blauwe bessen en 1 eetlepel water aan toe. Roer tot alles zacht is geworden. Schep dan de warme bessen uit de pan en leg deze bovenop de brie. Leg het andere sneetje brood boven op het beleg.

Pak een koekenpan en verwarm de roomboter in de pan. Leg de tosti in de koekenpan en bak hem mooi goudbruin aan beide kanten.

Snijd de tosti door het midden en eet smakelijk!

Geniet ervan!

Tosti met brie, truffel en bessen
Tosti met brie, truffel en bessen
Tosti met brie, truffel en bessen

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchBelegde Broodjes

Laat gerust een reactie achter