Tosti Oude Kaas, Spinazie & Pesto

Een tosti als lunch is altijd lekker. Het is simpel, snel gemaakt en je kunt er alle kanten mee op. Deze keer hebben wij een tosti gemaakt met pittige oude kaas, babyspinazie en romige groene pesto. Dit recept kan natuurlijk ook met gewone spinazie. De reden waarom wij babyspinazie gebruiken, is omdat de blaadjes kleiner zijn dan bij de gewone spinazie. Hierdoor is het fijner in gebruik in een salade, op een sandwich of in dit geval een tosti.

Bereiding

Zet het tosti-ijzer alvast aan.

Smeer eerst twee sneetjes wit brood met de eetlepels pesto. Beleg ze dan met een halve plak oude kaas en een handje met babyspinazie blaadjes. Leg hier het overige halve plakje oude kaas op en plaats de tosti’s onder het tosti-ijzer.

Binnen 5 minuten heb je een heerlijke lunch! Geniet ervan.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchMakkelijk & Snel
Deel:

Laat gerust een reactie achter