Recept

Truffel Kruidenboter

Truffel Kruidenboter
Truffel Kruidenboter
Truffel Kruidenboter

Een heerlijke kruidenboter is zeker iets wat niet mag ontbreken bij een BBQ. Standaard staat dit op tafel om heerlijke stukjes stokbrood mee te besmeren. Met kruidenboter kun je veel kanten op. Zo kun je verschillende soorten smaken en varianten creëren door de kruidenmix aan te passen. Eerder maakten wij al heerlijke boters met zongedroogde tomaten en zelfs met ansjovis. Natuurlijk hebben wij ook de klassieke variant online staan. Om een nieuwe versie te maken gingen wij aan de slag met een van onze favoriete smaakmakers: truffel. Deze truffel kruidenboter is echt een dikke aanrader voor alle truffelliefhebbers. Goed van smaak, makkelijk te maken en heerlijk op een broodje of zelfs een stukje biefstuk! Daarnaast is het ook erg leuk om weer eens iets anders op tafel te zetten dan de standaardsmaken. Puur genieten!

Bereiding van de Truffel Kruidenboter

Laat de roomboter goed op kamertemperatuur komen.

Leg dan de roomboter in een bakje en voeg hier de eetlepels truffel tapenade aan toe. Meng alles goed met het gebruik van een vork of lepel. Voeg dan als laatste een snufje zout toe en meng alles nog eens goed door elkaar.

Schep de boter in een kommetje en laat hem dan een paar uurtjes opstijven in de koelkast.

Zo simpel is het! In een handomdraai een heerlijke verrijking van roomboter door truffeltapenade.

Geniet Ervan!

Vond je deze kruidenboter ook zo lekker? Wij hebben nog veel meer kruidenboter recepten. Probeer ook een ander kruidenboter recept.

Truffel Kruidenboter
Truffel Kruidenboter
Truffel Kruidenboter

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Dips, Sauzen en Smeersels

Laat gerust een reactie achter