Pasta met Truffelroomsaus

Gek op truffel? Dan is deze pasta is echt vertruffelijk! Snel gemaakt, goed op smaak, lekker romig en dus, wat ons betreft, een perfecte avondmaaltijd.

Bereiding

Zet een pan met heet water op het vuur en kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking gaar.

Plaats ook een koekenpan op het vuur en verwarm hierin een beetje roomboter. Snijd de paddenstoelen in grove stukken en bak ze in de pan totdat ze mooi goudbruin zijn. Voeg twee theelepels truffel tapenade toe en roer dit goed door de paddenstoelen heen. Meng dan de kookroom erdoorheen. Proef even de saus en voeg naar smaak eventueel wat extra truffel tapenade toe.

Zodra de pasta gaar is, giet je deze af en voeg je de tagliatelle toe aan de saus met paddenstoelen. Roer alles goed door elkaar en breng het verder op smaak met wat peper en zout. Dan is het gerecht klaar om geserveerd te worden. Bestrooi de pasta met wat Parmezaanse kaas en rucola en geniet!

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodPastaVegetarisch
Deel:

Laat gerust een reactie achter