Recept

TUC met BBQ Pulled Chicken

TUC met BBQ Pulled Chicken
TUC met BBQ Pulled Chicken

Een TUC met BBQ pulled chicken, dat klinkt toch super lekker? De kip is goed op smaak door de BBQ saus en de zure room maakt het lekker fris. Deze hapjes zijn snel te maken en zien er super feestelijk uit. Alles kun je van te voren al klaar maken zodat je op het feestje zelf binnen 5 minuten heerlijke hapjes hebt klaar staan. Ideaal toch! Met deze hapjes maak je zeker weten indruk op je gasten.

Voorbereiding

Zet een pan met kippenbouillon op het vuur. Kook vervolgens de kipfilet in de kippenbouillon binnen 15 minuten gaar. De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de kipfilet. Zodra de kipfilet gaar is, haal je deze uit de pan. Trek de kipfilet, wanneer het gaar is, uit elkaar met twee vorken. Voeg de twee eetlepels BBQ saus toe aan de kip en meng alles goed door elkaar.

Snipper als laatste nog een rood uitje heel fijn.

Bereiding van de TUC met BBQ Pulled Chicken

De bereiding van dit hapje is natuurlijk super makkelijk. Beleg elke TUC eerst met een paar blaadjes rucola. Leg hier vervolgens een beetje pulled chicken op en daar vervolgens een theelepeltje zure room. Als laatste bestrooi je de TUC met wat rode uitjes.

Nu kun je deze heerlijke hapjes uitdelen of lekker zelf opeten.

Enjoy!

Wil je ook eens een andere combinatie proberen? Maak dan deze TUCs belegd met Manchego en Chorizo. Net zo lekker en makkelijk!

TUC met BBQ Pulled Chicken

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter