TUC belegd met BBQ Pulled Chicken

Een TUC belegd met BBQ pulled chicken, dat klinkt toch super lekker?  Voor deze lekkere hapjes kozen wij voor de Bacon TUC. Wij vinden namelijk de combinatie van kip en bacon top. De kip is goed op smaak door de BBQ saus en de zure room maakt het lekker fris. Alleen het ‘pullen’ van de kip kost wat tijd en geduld maar verder is het hapje erg simpel om te bereiden. Daarnaast is het weer eens wat anders dan toastjes met filet americain en eiersalade (ook erg lekker natuurlijk!). Met deze hapjes maak je zeker weten indruk op je gasten.

Voorbereiding

Zet een pan met kippenbouillon op het vuur. Kook vervolgens de kipfilet in de kippenbouillon binnen 15 minuten gaar. De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de kipfilet. Zodra de kipfilet gaar is, haal je deze uit de pan. Trek de kipfilet, wanneer het gaar is, uit elkaar met twee vorken. Voeg de twee eetlepels BBQ saus toe aan de kip en meng alles goed door elkaar.

Snipper als laatste nog een rood uitje heel fijn.

Bereiding

De bereiding van dit hapje is natuurlijk super makkelijk. Beleg elke TUC eerst met een paar blaadjes rucola. Leg hier vervolgens een beetje pulled chicken op en daar vervolgens een theelepeltje zure room. Als laatste bestrooi je de TUC met wat rode uitjes.

Nu kun je deze heerlijke hapjes uitdelen of lekker zelf opeten.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter