Recept

TUC met Manchego en Chorizo

TUC met Manchego en Chorizo
TUC met Manchego en Chorizo

Als insider van ‘Uit Pauline’s Keuken’ kregen wij een box vol lekkere TUC smaken opgestuurd. Hier moesten wij de lekkerste toppings voor verzinnen. Wij besloten om een Spaanse versie te maken door een TUC te beleggen met Manchego en Chorizo. De paprika TUC vonden wij het beste combineren met de smaken van de kaas en worst. Een stukje zongedroogde tomaat maakt de combinatie helemaal af. Deze TUC met manchego en chorizo is een heerlijke partysnack die je met een paar minuten op tafel zet. Je vrienden en familie zullen gegarandeerd meer willen!

Bereiding van de TUC met Manchego en Chorizo

De bereiding van dit hapje is natuurlijk super makkelijk. Met een paar handelingen en dus een paar minuten zijn deze TUCs al klaar.

Pak als eerste een bord en leg hier de paprika TUCs op. Beleg dan elke TUC met een blaadje spinazie.

Snijd dan de manchego kaas en chorizo worst in plakjes. Leg als eerste een plakje manchego kaas boven op de spinazie en vervolgens een plakje chorizo worst op de manchego. Als laatste pak je een stukje zongedroogde tomaat en leg deze bovenop de kaas en worst. Nu zijn de hapjes klaar en kun je ze uitdelen aan al jouw gasten. Of natuurlijk lekker zelf allemaal eten.

Enjoy!

Liever een TUC beleggen met iets anders? Wij hebben ook een heerlijke combinatie met pulled chicken. Dat recept vind je hier!

TUC met Manchego en Chorizo

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter