Recept

Twix Chimichanga’s

Twix Chimichanga's
Twix Chimichanga's
Twix Chimichanga's

Kheira at voor het eerste dessert Chimichanga’s in een restaurantje in Maribor, Slovenië. Zij was op 1 slag verliefd en toen zij thuis kwam ging zij meteen uitproberen om zelf dessert Chimichanga’s te maken. We kwamen uit op deze heerlijke Twix Chimichanga’s. Dit recept is zeer makkelijk om te maken en dan heb je binnen no-time een heerlijk dessert op tafel.

Het maken van de Twix Chimichanga’s

We beginnen door een de pure chocolade fijn te snijden en deze smelten wij in de magnetron met de interval van 5 seconden tot het volledig gesmolten is. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons artikel over het smelten van chocolade.

Pak de tortilla’s en plaats hier twee Twix op. Gebruik je grotere tortilla’s, gebruik dan ook meer Twix. Passen ze er niet helemaal op? Snijd dan een stukje er vanaf. Dit kan je opeten of bewaren als decoratie. Vouw twee zijkanten naar binnen en rol het vervolgens op, zodat alles bedekt is met wraps.

Verhit een koekepan met boter, tot de boter bruin begint te worden. Wanneer de boter bruin begint te worden, plaats je de twix met de gevouwen kant van de wraps naar beneden, zodat het beter dichtblijft. Bak beide kanten van de chimichanga’s goudbruin.

Serveer met ijs, wat gesmolten chocolade en eventueel wat gesneden Twix. Houdt er rekening mee dat dit toetje wel enorm vult en je ook eventueel 1 chimichanga per persoon kan doen, wanneer men nog maar een klein gaatje over heeft.

Eetsmakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureToetjes

Laat gerust een reactie achter