Recept

Chocolade Cupcakes met Frambozen

Chocolade Cupcakes met Frambozen
Chocolade Cupcakes met Frambozen

Zien deze chocolade cupcakes met frambozen botercrème  er niet geweldig uit! Het recept is er eentje voor de echte chocolade liefhebbers. De rijke chocolade smaak en de frisse frambozen topping zijn echt een perfecte combi voor deze cupcake.

Bereiding

Maak de chocolade cupcakes eerst zoals in onze basisrecept beschreven staat.

Zodra de cupcakes in de oven zitten kun je alvast beginnen met de botercrème. Weeg de boter af en klop het met een mixer luchtig. Voeg dan beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix de poedersuiker door de boter en voeg dan de eetlepels melk toe. Roer alles goed door elkaar zodat er een romig mengsel ontstaat. Als laatste voegen we de vanille extract en de frambozenjam toe. Zorg dat alle ingrediënten goed gemengd zijn en dat er een mooie, luchtige botercreme ontstaat.

Als de cupcakes nog niet klaar zijn, zet dan de botercreme in de koelkast. De cupcakes moeten namelijk ook nog eventjes afkoelen voordat we de botercreme er op spuiten.

Wanneer de cupcakes zijn afgekoeld, scheppen we de botercreme in de spuitzak. Spuit de frambozen botercreme met een draaiende beweging over de chocolade cupcakes. Versier ze vervolgens met een verse framboos en een beetje chocolade schaafsel.

Dat wordt smullen!

Chocolade Cupcakes met Frambozen
Chocolade Cupcakes met Frambozen

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureCupcakes & MuffinsZoetigheid en Bakrecepten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter