Valentijn Cupcakes

Valentijn staat alweer bijna voor de deur en wij vinden het toch altijd wel leuk om die dag iets lekkers te maken. Daarom maakten wij deze overheerlijke Valentijn Cupcakes. Lekkere smeuïge chocolade cupcakes met een romige frambozen botercreme. Zien ze er niet prachtig uit?! Je kunt hiermee, zeker weten, je geliefde verrassen.

Bereiding

Bereid de chocolade cupcakes zoals in onze basisrecept beschreven staat.

Zodra de cupcakes in de oven zitten kun je alvast beginnen met de botercrème. Weeg de boter af en klop het met een mixer luchtig. Voeg dan beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix de poedersuiker door de boter en voeg dan de eetlepels melk toe. Roer alles goed door elkaar zodat er een romig mengsel ontstaat. Als laatste voegen we de vanille extract en de frambozenjam toe. Zorg dat alle ingrediënten goed gemengd zijn en dat er een mooie, luchtige botercreme ontstaat.

Als de cupcakes nog niet klaar zijn, zet dan de botercreme in de koelkast. De cupcakes moeten namelijk ook nog eventjes afkoelen voordat we de botercreme er op spuiten.

Wanneer de cupcakes zijn afgekoeld, scheppen we de botercreme in de spuitzak. Spuit de frambozen botercreme met een draaiende beweging over de chocolade cupcakes. Versier ze vervolgens met een verse framboos en een beetje chocolade schaafsel.

Als dat geen heerlijke verrassing is.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureCupcakes & Muffins
Deel:

2 reacties op “Valentijn Cupcakes”

Laat gerust een reactie achter