Recept

Valentijn Oreo Chocolade Bark

Valentijn Oreo Chocolade Bark

Maak jouw Valentijnsdag speciaal met deze Valentijn Oreo Chocolade Bark. Deze Chocolade Bark is gevuld met heerlijke strawberry cheesecake oreo’s en versierd met allerlei lekkere dingen, zoals hartjes sprinkels en fruit. Wij hebben gebruik gemaakt van verse aardbeien en frambozen. Heerlijk!

Bereiding van de Valentijn Oreo Chocolade Bark

Hak de witte chocolade grof en smelt de chocolade au bain-marie stijl. Lees dit artikel over au bain-marie, als je nog niet bekend bent met deze manier om chocolade te smelten.

Pak een vierkante of rechthoekige bakvorm. Wij gebruiken voor dit recept deze brownie bakvorm. De bakvorm beleggen we met een stuk bakpapier. Dat scheelt namelijk niet alleen afwas, maar zorgt er ook voor dat je met gemak de hele chocolade bark uit de bakvorm kan halen.

Verdeel iets minder dan de helft van de witte chocolade gelijkmatig met een spatel over de bodem van de brownie bakvorm. Plaats de Cheesecake Oreo’s in de witte chocolade. Verdeel de rest van de witte chocolade gelijkmatig over de Oreo’s. Plaats het bakblik ongeveer een half uur in de koelkast, zodat de witte chocolade kan opstijven.

Snijd de aardbeien in plakjes, de frambozen in stukjes en breek de Oreo’s in stukjes. Hak de melkchocolade in grove stukken en smelt deze chocolade ook au bain-marie. Verdeel de melkchocolade over de witte chocolade en verdeel daarna de aardbeien, frambozen, Oreo stukjes en de hartjes sprinkels over de melkchocolade. Plaats het bakblik nogmaals terug in de koelkast en laat de melkchocolade opstijven. Breek de chocolade bark in stukjes.

Fijne Valentijnsdag!

De chocolade bark wordt het beste in stukjes bewaard in een afgesloten doos in de koelkast!

Valentijn Oreo Chocolade Bark
Valentijn Oreo Chocolade Bark
Valentijn Oreo Chocolade Bark

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Zoetigheid en BakreceptenChocolade Barks

Laat gerust een reactie achter