Recept

Varkenshaas in Bladerdeeg

Varkenshaas in Bladerdeeg

Als er iets is waar wij gek op zijn dan is het een stukje vis of vlees in bladerdeeg. We hebben al reeds een lekkere zalm variant online staan en vandaag delen wij deze heerlijke varkenshaas in bladerdeeg. Een heerlijk stukje rosé varkenshaas, omhuld in knapperig bladerdeeg met spinazie en roomkaas. Klinkt goed he? Dat vinden wij nou ook. Wat hebben wij, en onze familie, hier toch van gesmuld! Het is makkelijk te maken en daarnaast een super feestelijk gerecht. Perfect voor de feestdagen.

Bereiding van de Varkenshaas in Bladerdeeg

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Verwarm een pan en roerbak hierin de spinazie gaar. Giet de vocht uit de pan en meng dan de boursin door de spinazie. Laat de spinazie met roomkaas een beetje uitlekken.

Rol dan het bladerdeeg uit en bestrooi het met wat paneermeel. Verdeel alle spinazie over het bladerdeeg en plaats dan de varkenhaas verticaal op de grote plak bladerdeeg.

Vouw het bladerdeeg om de varkenshaas dicht en bestrijk het met een losgeklopt ei. Plaatshet pakketje in de oven voor 30 min.
De korst moet mooi goudbruin worden en het vlees mooi rosé

Heerlijk met wat aardappeltjes of aardappelpuree. .

Eet Smakelijk!

Op zoek naar andere gerechten met varkenshaas? Kijk dan eens op deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenFeestdagenPasen

Laat gerust een reactie achter