Varkenshaas Spies met Ananas

Varkenshaas Spies

Met barbecueën vinden wij het altijd super leuk om zelf spiesjes te maken. Je kunt er eindeloos mee variëren om verschillende smaken uit te proberen. Deze varkenshaas spies met ananas en chimichurri kruiden is onze nieuwste favoriet. Makkelijk om te maken, het vlees is lekker mals en de ananas maakt het helemaal af.

Voor dit gerecht maken we gebruik van de kruidenzakjes van silvo. Hierdoor heb je de spiesjes binnen een mum van tijd gemaakt en kun je zelf ook nog genieten van de barbecue.

Bereiding van de Varkenshaas Spies met Ananas

Snijd de varkenshaas in grove stukken en leg ze in een grote kom.

Mix het kruidenzakje van silvo met de olie en  twee eetlepels water en giet het kruidenmengsel over het vlees. Meng alles goed door elkaar, zodat de kruiden verdeeld zijn over het vlees.

Verwijder de schil van de ananas en snijd de ananas dan in partjes.

Nu kunnen we spiesjes rijgen. Rijg de varkenshaas en ananas om en om op een satéprikker tot de spies vol zit.

Leg alles spiesjes op de barbecue en bak ze tot het vlees gaar is.

Geniet van deze heerlijke spiesjes!

Meer BBQ recepten? Klik dan op deze link.

Varkenshaas Spies

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BarbecueComfort Food
Deel:

Laat gerust een reactie achter