Recept

Vis Taco’s met Kabeljauw

Vis taco's met Kabeljauw
Vis Taco's met Kabeljauw
Vis Taco's met Kabeljauw
Vis Taco's met Kabeljauw

Tortilla wraps, knapperige vis, heerlijke rauwkost en frisse tzatziki allemaal in één hap. Deze vis taco’s zijn echt geweldig! Wij maakten deze vis taco’s met kabeljauw schnitzels. Hierdoor is het makkelijk te bereiden, de vis is lekker knapperig en de smaak past goed bij de frisse tzatziki. Veel werk? Helemaal niet, het is eigenlijk erg simpel om te maken. In een half uurtje staat dit heerlijke gerecht op tafel. Smullen maar!

Bereiding van de Vis Taco’s

Als eerste bereid je de vis schnitzels zoals het wordt vermeld op de verpakking. Wij ontvingen kabeljauw schnitzels van Freshly Fish, maar je kunt ook heel goed de vis schnitzels van Iglo gebruiken. Eventueel kun je ook zelf een stukje kabeljauw paneren en dan bakken. Haal dan eerst de kabeljauw door een beetje bloem, vervolgens door een geklopt eitje en als laatste door een beetje paneermeel. Zo heb je een zelfgemaakte kabeljauw schnitzel.

Terwijl de schnitzel wordt bereid, kun je alvast een heerlijke tzatziki maken. Hier vind je ons recept voor de tzatziki. Zodra de schnitzel klaar is, snijd je deze in repen.

Als eerste leggen wij de rauwkost (gerapste wortel, reepjes spitskool en dungesneden rode ui) op de mini tortilla’s. Vervolgens verdelen wij de stukjes kabeljauw schnitzel over de 4 tortilla’s en scheppen wij op elke tortilla een lepel tzatziki.

Nu kun je genieten van deze heerlijke frisse, maar simpele vis taco’s met kabeljauw.

Eet Smakelijk!

Vis taco's met Kabeljauw
Vis taco's met Kabeljauw
Vis taco's met Kabeljauw

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVis Gerechten

Laat gerust een reactie achter