Recept

Visburger

Visburger
Visburger

Laatst had ik ontzettende trek in een lekkere burger. Dit keer niet in eentje met rundvlees maar eentje met vis. Dus ik kocht twee heerlijke kabeljauwburgers en bedacht ik er een lekker sausje erbij. Het pakte verrassend lekker uit. Deze visburger is snel klaar en nog sneller opgegeten!

Bereiding van de Visburger

Verwarm de oven voor op 200 graden voor het afbakken van de broodjes. Mocht je liever zachte bolletjes hebben bij je burger kan dat natuurlijk ook.

Tijdens het afbakken van de broodjes verwarm je een koekenpan met een beetje boter. Bak de kabeljauwburgers in ongeveer 12 min goudbruin.

Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes en de rode ui in dunnen ringen. Om het sausje te maken meng je de sweet chilisaus met de mayonaise.

Zodra de vis en de broodjes klaar zijn kunnen we beginnen met het bouwen van deze heerlijke visburger. Beleg de onderste helft van het broodje met komkommer en rode ui, plaats de burger hier bovenop en verdeel de saus over de burger. Plaats dan het bovenste helft van het broodje bovenop.

Heerlijk met wat gebakken aardappeltjes of frietjes. 

Enjoy!

Gek op vis? Wij hebben nog veel meer visgerechten. Je kunt ze allemaal vinden via deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelVis Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter