Recept

Warme Chocolademelk met Rode Wijn

Warme Chocolademelk met Rode Wijn

Een combinatie van twee heerlijke drankjes! Warme chocolademelk is al hemels, maar nu hebben wij het winterse drankje nog beter en lekkerder gemaakt. Wij hebben er namelijk rode wijn aan toegevoegd. Oef, wat is dit toch een heerlijk! Daarnaast is het ook nog eens makkelijk te maken, dus pak maar een kleedje en vestig jezelf op de bank. Of maak dit fantastische drankje om te drinken tijdens oud & nieuw. Hoe dan ook, er is geen verkeerd moment om van deze warme chocolademelk met rode wijn te genieten!

Bereiding van de Warme Chocolademelk met Rode Wijn

Warme chocolademelk is erg simpel om te maken. Zo ook deze versie met rode wijn.

Pak een klein kommetje en meng hier de droge ingrediënten (kaneelpoeder, cacaopoeder en suiker) met elkaar. Voeg een klein beetje melk toe, zodat je een chocolade papje kan maken.

Schenk dan de rest van de melk en rode wijn in een grote pan. Voeg het chocolade papje van de cacaopoeder, kristalsuiker en kaneelpoeder toe aan de melk met wijn. Meng alles goed met elkaar en breng de chocolade melk aan de kook.

Roer alles nog eventjes door en dan kun je na een paar minuutjes het vuur omlaag zetten.

Schenk de bekers vol met deze heerlijke warme chocolademelk en spuit er een flinke toef slagroom bovenop. Versier het drankje eventueel met wat mini marshmallows en geraspte chocolade.

Enjoy!

Liever chocolademelk zonder alcohol? Kies dan deze heerlijke Nutella Chocolademelk.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: KerstDrankjes

Laat gerust een reactie achter