Recept

Witte Sangria met Fruit

Witte Sangria met Fruit
Witte Sangria met Fruit
Witte Sangria met Fruit

Een heerlijke dorstlesser met warm weer is deze witte sangria met fruit! Wij maakten afgelopen zomer een heerlijke versie met witte wijn, bruisend citroenwater (bijv. sprite of 7-up) en lekker zoet fruit als druiven en perziken. Bij ons thuis is dit drankje al erg populair geworden. Wij maken het dan ook vaak bij een lekkere barbecue of een zomerse vrijdagmiddagborrel.

Bereiding van de Witte Sangria met Fruit

Was als eerste het fruit. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in stukjes. Pak dan de perziken, verwijder hier de pit en snijd vervolgens de perziken ook in kleine stukjes.

Pak een grote karaf en schenk hier alle witte wijn en het bruisend citroenwater in. Meng alles met een grote lepel. Vervolgens voeg je al het fruit toe en vul je alles aan met ijsblokjes.

Het is ook erg leuk om van te voren de druiven in te vriezen en deze op het laatste moment toe te voegen. Zo blijft het drankje koud maar wordt het niet waterig door het smelten van de ijsklontjes.

Puur genieten!

Tip: Deze sangria kan je makkelijk uren van te voren maken. Hierdoor kan de smaak van de vruchten goed met de wijn mengen. Voeg de frisdrank en de ijsklontjes pas op het laatste moment toe.

We hebben veel meer sangria varianten. Je kunt ze allemaal hier vinden.

Witte Sangria met Fruit

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureDrankjesSangria

Laat gerust een reactie achter