Recept

Wraps met Halloumi en Hummus

Wraps met Halloumi en Hummus
Wraps met Halloumi en Hummus
Wraps met Halloumi en Hummus

Vandaag hebben wij weer een heerlijk makkelijk lunch recept voor jullie. Perfect voor wanneer je eens iets anders wil eten dan brood tijdens het middaguur. Deze wraps met halloumi en hummus zijn snel gemaakt en goed vullend. De wraps zijn daarnaast ook nog gevuld met wortelrasp, komkommer en rucola. Lekker fris, gezond en een goede tegenhanger van de halloumi kaas. Hier kom je de dag wel mee door!

Bereiding van deze Wraps met Halloumi

Als eerste gaan wij de halloumi grillen. Hiervoor kun je een grillpan gebruiken of een grillapparaat. Snijd de halloumi in plakjes en grill deze een paar minuten in de pan of onder de grill. Leg ze dan op een bordje. Snijd dan de komkommer in halve plakjes.

Pak de wraps en smeer elke in met de hummus. Beleg dan de wraps met de rucola, wortel julienne rasp en komkommer. Leg hier bovenop de halloumi plakjes.

Vouw de wraps dicht door beide zijkanten naar binnen te vouwen en vervolgens op te rollen van onder naar boven. Op deze manier kan er niets uit vallen.

Verpak elke wrap apart om mee te nemen naar werk of geniet er gelijk lekker van!

Enjoy!

Op zoek naar andere wraps tijdens de lunch? Kijk dan eens naar deze caesar salade wraps of de lunch wraps gevuld metgerookte zalm en ei.

Wraps met Halloumi en Hummus
Wraps met Halloumi en Hummus

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchLunchwraps

Laat gerust een reactie achter