Recept

Wraps met Salsakip

Wraps met Salsakip

Wij zijn dol op Mexicaans eten en vooral nu met onze nieuwe slowcooker proberen wij vele Mexicaanse recepten uit. Dit is een heerlijke recept voor wraps met salsakip. Lekkere pulled chicken met Mexicaanse tomatensalsa. Perfect voor wraps met wat creme fraiche en limoen. Onwijs lekker!

Deze salsa kip is makkelijk te maken in een slowcooker. Je kan het eventueel ook zonder slowcooker maken door de kip te pocheren en vervolgens te mengen met verwarmde salsasaus, maar wij hebben deze kip gemaakt in de slowcooker. Wij zijn dol op onze slowcooker. De slowcooker die wij gebruiken is van het merk Crockpot. Je kunt deze hier kopen.

Je kan deze kip zo pittig maken als je wilt, door de salsa aan te passen. Houdt je echt van extra pittig dan kan je er nog wat chilipeper doorheen doen.

Bereiding van Wraps met Salsakip

Plaats de kipfilets in de slowcooker en kruid de kip met de mexicaanse kruidenmix. Schenk de salsasaus over de kipfilet heen en zet hem aan. Kook de kipfilets 4 uur op hoog of 6-7 uur op laag.

Haal de kipfilets uit de slowcooker en trek ze uit elkaar met 2 vorken. Meng de pulled chicken met de saus uit de slowcooker.

Snijd de lente uitjes fijn en de peterselie ook. Plaats wat sla op een tortilla en schenk er wat zure room overheen.

Serveer met limoen, bosui en peterselie.

Wraps met Salsakip
Wraps met Salsakip
Wraps met Salsakip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenSlowcooker

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter