Recept

Yoghurt Bark

Yoghurt Bark
Yoghurt Bark
Yoghurt Bark

Heb je zin in een heerlijke en frisse snack? Dan is de yoghurt bark ideaal voor jou. Eerder maakten wij al een chocolade bark met chocolade leftovers en stukjes fruit en noten. Dit kan natuurlijk ook makkelijk met yoghurt maken. Deze snack is perfect om te nuttigen tijdens de zomer of wanneer het warm is. De yoghurt bark werkt net zo verfrissend als een lekker waterijsje!

Het maken van de Yoghurt Bark

Voor dit recept hebben wij een vierkante bakvorm gebruikt. Je kunt ook een rechthoekige bakvorm gebruiken. Lijn de bakvorm uit met aluminiumfolie.

Hak de pecannoten in kleine stukjes en halveer de frambozen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Plaats de magere yoghurt in kom en voeg de honing toe. Meng de honing en voeg de helft van de frambozen, pecannoten en de mango. Meng dit en vul de bakvorm met yoghurt. Maak het niet te vol, een laagje van 1 centimeter is voldoende. Strooi de overige vulling over het yoghurt mengsel.

Plaats de bakvorm in de vriezer en laat het ongeveer 2 tot 4 uur in de vriezer. Snijd het dan in kleine stukjes. Nu kun je heerlijke genieten van deze stukjes bevroren yoghurt. Enjoy!

Yoghurt Bark
Yoghurt Bark

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondGezonde Tussendoortjes

Laat gerust een reactie achter